Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sorcerer's Apprentice képek

2009.11.11. 10:38 koimbra 2 komment

Július közepére Jerry Bruckheimer is készül valami nagy dobással, Nicolas Cage-et sikerült megnyerni az egyik főszerepre, ezúttal azonban a mágia és varázslat fog dominálni a fegyverek helyett (bár ki tudja, a végén lehet előkerül egy-két lángszóró, csak úgy a móka kedvéért). A produkció az 1940-es Fantázia egyik epizódján alapul, amiben Mickey egér játszotta a főszerepet. Az új verzióban Cage egy nagyhatalmú gonosz ellen küzdő varázslót alakít és egy olyan embert keres New Yorkban, akivel megoszthatja erejét, hogy aztán együtt harcoljanak a sötét oldal ellen. Monica Belucci Cage régi szerelmét játssza a produkcióban (róla korábban már látható volt néhány kép)

 


Címkék: képben sorcerers apprentice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr291517456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huma 2009.11.11. 17:30:40

Ez annyira nem Nicholas Cage-es szerep.. Nem hinném, hogy maradandót alkotna benne..

asz0089 2009.11.11. 18:50:19

Attól tartok Cage már sosem fog jó filmben játszani, most is legalább 4-5 filmje van kiírva 1 éven belül. Ennyiben nem is lehet normálisan alakítani, döbbenetes ez az egész. Ráadásul jönnek ezek az eladósodásos hírek. Utoljára nekem az Időjósban tetszett amit csinált, a film is egész korrekt volt. Sajnálom őt, de már süllyed a Chuck Norris, Seagal szintre...
süti beállítások módosítása