Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Írják a Frászkarika új változatát

2009.11.12. 10:33 koimbra Szólj hozzá!

Még májusban írtam arról, hogy remake lesz a Frászkarikából, a DreamWorks égisze alatt készülne a produkció, a stúdió sikeresnek mondhatja magát a horror remake-ek terén (A kör). Azonban többen temették már az elképzelést, mivel nem nagyon akartak kimozdulni a holtpontról, úgy tűnt, mintha az új változat ötlete egy fiók mélyén porosodik és senki nem akarja újra elővenni.

Ma viszont kiderült, hogy Marti Noxont állították rá a forgatókönyvre, az úriember sorozatok producere és írója volt, nevéhez fűződik a Buffy, a Grey’s Anatomy vagy a Reklámőrültek.

Az eredeti változatban egy horrorfilmeket szerető tini azt hiszi, hogy szomszédja egy vámpír és egy öregedő horrorfilmsztárhoz fordul segítségért, aki valójában egy gyáva nyúl. Az új verzióban megtartanák a horror és vígjáték elemeket, az effekteket pedig modernizálnák.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr61519731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása