Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Verhoeven ki, Bondarcsuk be

2009.11.12. 11:36 koimbra Szólj hozzá!

Milla Jovovich már régóta rábólintott a Winter Queen főszerepére, amit úgy volt, hogy Paul Verhoeven fog megrendezni, ám a holland direktor azonban lelépett, helyére az orosz Fjodor Bondarcsuk lépett, aki legutóbb a Lakott sziget sci-fi fantasy két részét készítette el. Bondarcsuk áprilisban láthat hozzá a forgatásnak.

A film Boris Akunis könyve alapján fog készülni, a történet pedig 1876-ban játszódik és egy fiatal nyomozóról szól, aki egy egyetemen vizsgálódik az egyik tanuló öngyilkosságának ügyében és végül összeesküvés szálaira bukkan.

Jovovich-ot jelenleg a The Fourth Kind sci-fi thrillerben láthatja az amerikai közönség, jelenleg pedig a Resident Evil negyedik részének a forgatásán vesz részt.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr351519856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása