Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Williamson a Sikoly 4 és 5 között thrillerrel múlatja az időt

2009.11.12. 21:38 koimbra Szólj hozzá!

Kevin Williamson egy ideje már tudatta a nagyközönséggel, hogy a negyedik Sikoly egy új trilógia első darabja lesz és ezeket a felvonásokat is maga fogja írni. Az ötödik epizód forgatókönyve még nincs kész, bár még nem is kell nagyon sietnie, hiszen még hozzá se fgotak a Sikoly 4-hez, így a kapkodás felesleges, Williamson is tudatában van ennek, szóval úgy döntött, hogy elkészíti Curtis Hanson 1987-es thrillerének, a Hálószobaablaknak az új változatát. A forgatókönyv megírásán kívül a rendezést is elvállalja. Curtis alkotása Anne Holden könyvén, a The Witnesses-en alapult, Williamson elmondása szerint az ő verziója jobban fog meríteni a regényből, mint a 87-es film.

Az eredeti produkció tartalma: Terry titkos viszonyba kezd főnöke feleségével. Az asszony első látogatásakor a hálószobaablakból szemtanúja lesz egy gyilkossági kísérletnek. Terry, miután másnap az újságból értesül róla, hogy nem sokkal később megöltek egy lányt nem messze az első támadás helyszínétől úgy dönt, hogy maga tanúskodik szeretője helyett. A rendőrségi azonosításkor azonban kudarcot vall, ezért úgy érzi, kötelessége a saját kezébe venni a nyomozást. A főszereplő Steve Guttenberg, Isabelle Huppert, Carl Lumbly és Elizabeth McGovern voltak.

Címkék: remake könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr11521272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása