Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Grown Ups előzetes

2009.11.13. 12:10 koimbra Szólj hozzá!

Adam Sandler garancia volt arra, hogy játsszon bármilyen vígjátékban főszerepet, az a film el fogja érni a 100 millió dollárt, azonban idén megtört ez a tendencia, a Ki nevet a végén? meg sem közelítette ezt az összeget, de még meg is bukott. A színész a Grown Ups-szal köszörülheti ki a csorbát. A további szerepekben Sandler haverjai láthatóak: itt lesz Kevin James, Chris Rock, David Spade és természetesen Rob Schneider is. Rajtuk kívül Salma Hayek, Maria Bello és Maya Rudolph fog feltűnni. Dennis Dugan dirigálta a produkciót, ő rendezte a Ne szórakozz Zohannal és a Férj és férj vígjátékokat. Bemutató 2010. június 25.

A sztori 5 régi jó barátról szól, akik a gimiben sülve-főve együtt voltak, ám már jó ideje nem találkoztak egymással. Most viszont újra összegyűlnek egy tóparti házban, most hogy együtt ünnepeljék a Függetlenség napját (július 4) és megemlékezzenek elhunyt edzőjükről. Régebben ebben a házikóban ünnepelték a bajnoki címüket is.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr991522215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása