Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Butch Cassidy visszatér

2009.11.16. 10:02 koimbra 2 komment

Ugyan George Roy Hill klasszikusában, a Butch Cassidy és a Sundance kölyökben nem mutatták a végén, de valószínűsíthető, hogy a főhősöket szitává lőtték. A Blackthorn filmben azonban Cassidy karakterét állítják a középpontba, ugyanis a figura túlélte a lövöldözést.

A történet 1910-ben játszódik, 15 évvel azután, hogy azt hitte mindenki Cassidy és Sundance elhunyt. Cassidy visszatér Amerikába, ugyanis ott szeretne letelepedni és megtakarításait is hozzá akarna jutni, ám az illető, aki ezzel foglalkozott elvesztette a pénzt, így Cassidynek egy nagyobb rablást kell kiviteleznie, hogy legyen elég pénze a visszavonuláshoz, a terve az, hogy kirabol egy bányát.

Sam Shephard alakítja Cassidty, Eduardo Noriege pedig azt a cowboyt játssza, aki Cassidy pénzét kezelte, Stephen Rea a vasúttársaság megbízottját formálja meg, a feladata szerint le kell vadásznia Cassidy-t. Mácriusban indul a forgatás, a 7,5 millió dolláros költségvetésű produkciót Mateo Gil rendezi.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr181528353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2009.11.16. 14:29:54

Azért az eredetit nehéz lesz "überelni"!
Szerintem amúgy meg nem élték túl! :)

mozinauta · http://mozinauta.blog.hu/ 2009.11.16. 18:10:24

Remélem ez csak egy nagyon rossz vicc akar lenni...
süti beállítások módosítása