Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wes Anderson tervei

2009.11.16. 22:43 koimbra Szólj hozzá!

Wes Andersonnak új alkotását, a Fantastic Mr. Fox-ot pénteken mutatták be limitáltan, mondhatni elég nagy sikerrel Amerikában, a rendező azonban máris új terveket szövöget. A stop-motion animációs filmben van egy jelenet, amelyben a főhős róka fia egy White Cape nevezetű képregényt olvasgat. Ezen képregény alapján pedig lehetne egy spin-offot készíteni.


Ez még csak egy ötlet, amit biztosan el fog készíteni az a 2006-ban bemutatott Van barátod? francia vígjáték új verziója. Az eredeti története: Francois sikeres és befutott műkereskedő Párizsban, akinek (majdnem) mindene megvan, hisz az üzlet jól megy, a barátnője szereti, a lakása lenyűgöző jólétet sugall. Amije pedig nincs meg, azt általában könnyedén megkapja. De Francois-nak nincs legjobb barátja. Ezt természetesen be nem vallaná barátai előtt, így belemegy egy olyan fogadásba, melynek értelmében a nemrég megkaparintott antik vázáról kellene lemondania, ha tíz napon belül nem mutatja be legjobb barátját.
Azt nem tudni, hogy mikor lát hozzá a forgatáshoz. És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy nem is oly rég azt emlegette, hogy az űrben készítene filmet, bár ezt az elképzelését valószínűleg senki nem fogja támogatni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr941530653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása