Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Across the Hall előzetes

2009.11.17. 14:44 koimbra 1 komment

Terry felhívja legjobb barátját egy hotelszobából és elmondja, hogy követte menyasszonyát, mivel úgy érezte, hogy megcsalja. Úgy tűnik igaza volt, mivel egy másik fickóval van éppen a hotel egyik szobájában. Terry éppen egy üveg whiskyt nyakal be és kölcsönvette haverja fegyverét, hogy majd ezzel szolgáltasson igazságot. Úgy tűnik 3 szereplős, egy kisebb helyszínen játszódó thrillert láthatunk majd.

Brittany Murphy játssza a menyasszonyt,Danny Pino alakítja a férjet, a legjobb barátját pedig Mike Vogel formálja meg. Alex Merkin ezzel a filmmel debütál rendezőként, december 4-n mutatják be Amerikában.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr231531856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor_ 2009.11.17. 20:47:53

szeretem a kamaradrámákat :) néha jó látni, mennyire tökéletes dolgot lehet egy jó forgatókönyvvel (dramaturgiával) és egy-két jó színésszel összehozni.
süti beállítások módosítása