Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McG nem megy a tenger alá

2009.11.17. 10:11 koimbra Szólj hozzá!

Januárban jelentették be, hogy a Disney szeretné elkészíteni az 1954-es filmjük, a 20.000 Leagues Under the Sea új változatát, a stúdió McG-t kérte fel a rendezői feladatok ellátására és a tervek szerint februárban indulhatott volna a forgatás. McG pedig időközben azt is elmondta, hogy Will Smith-t szeretné a főszerepre. Igyekeznie kellett volna a produkcióval McG-nek, a Terminátor ötödik részét is mihamarabb el kellett volna kezdeni, mivel azt 2011-re a mozikba akarták küldeni, ám mivel annak jogai jelenleg új gazdára várnak valószínűleg pár évvel később láthatunk majd még egy Halálosztó filmet.

A Disney ma közölte, hogy a Captain Nemo: 20,000 Leagues Under the Sea címre hallgató remake élén többé már nem McG áll, ugyanis úgy döntött nem fogja megrendezni a produkciót. Így most egy időre leállnak az előkészületekkel. Az előző Disney fejes, Dick Cook kiemelt fontosságú projektként kezelte a filmet, azonban ő már távozott és helyére Rich Ross került. A stúdió azt mondta, hogy még mindig prioritást élvez a film, de azt nem árulták el, hogy szerintük mikor kezdődhetne a forgatás. Se rendező, se főszereplő, viszont van egy Bill Marsilli (Deja Vu) által írt forgatókönyv

Az 1954-es film a Disney első élőszereplős akció-kalandfilmje volt, James Mason és Kirk Douglas játszották a főbb szerepeket és az alkotás két Oscart is hazavihetett.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr741531250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása