Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Murphy állatokkal beszélhet megint

2009.11.19. 10:21 koimbra 1 komment

Eddie Murphy neve már rég nem jelent egyet a minőséggel, egyre-másra készíti a humortalan vígjátékait, a nézők sem tolonganak úgy a filmjeinél, mint régen, a stúdiók mégis szó nélkül hozzávágnak 20 millió dollárt.

A Paramount stúdió berkein belül fog elkészülni a The Misadventures of Fluffy, amelynek producere Murphy lesz és valószínűleg a főszerepet is eljátssza majd. A történetben a főhős átvág New Yorkon, állatokkal fog beszélni és Szerepcsere egyes elemei is visszaköszönnek majd a műben. A Szerepcsere Murphy egyik nagy sikere volt, a Dr. Dolittle-ben pedig állatokkal kommunikált, ami dettó jól termelt a kasszáknál.

Az utóbbi 10 évben Murphy humoros filmjei közül csak a Fergeteges forgatáson tudtam felhőtlenül szórakozni, a Bölcsek kövére még elment.  A közönség sem juttatja a box office lista élére a színészt, a legutóbbi két produkció (Az üresfejű, Seholország), amiben szerepelt csúfosan megbukott. A Beverly Hills-i zsaru negyedik részét már tervezgetik egy ideje, ezen kívül a közeljövőben láthatjuk majd a Fantasy Islandban, az A Thousand Words-ben és a Shrek folytatásában hallhatják azok, akik angolul nézik az animációs filmet.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr621536138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2009.11.19. 12:12:41

eg újjabb bukásra jelölt murphy film...
süti beállítások módosítása