Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wasikowska és Fassbender a Jane Eyre filmben

2009.11.20. 10:06 koimbra 1 komment

Egy hónapja hallottunk arról, hogy a Sin Nombre rendezője, Cary Fukunaga elkészítené a Jane Eyre filmváltozatát. Charlotte Bronte klasszikus regényét többször megfilmesítették már, készült belőle tévéfilm és sorozat is.

Ellen Page volt még régebben a kiszemelt főszereplő, azonban az idő múlásával a színésznő is lelépett, ám Fukunaga-nak már van két jelöltje és úgy tűnik, hogy Mia Wasikowska és Michael Fassbender fog leszerződni a filmhez. A forgatókönyvet Moira Buffini írja, ha nem ismernéd a regényt a wikipedián sokat megtudhatsz róla.

Wasikowskát láthattuk az Ellenállókban, a Rogue horrorban és az Ameliában is játszott, számára a nagy kiugrási lehetőség a jövőre bemutatásra kerülő Alice Csodaországban film lehet, amelyet Tim Burton rendez. Michael Fassbender benne volt a 300-ban, szintén látható volt az Ameliában, illetve a Becstelen brigantykban is szerepelt.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr401538903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2009.11.20. 11:45:11

Sin Nombre-t ajánlom mindenkinek! Jó kis film!
süti beállítások módosítása