Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jelenetek A barlang második részéből

2009.11.21. 16:11 koimbra Szólj hozzá!

Sarah (Shauna Macdonald), miután az első rész végén kijut a barlangból kórházba kerül, később viszont visszatér a helyszínre, hogy felkutassa a csapatát, akivel lemerészkedett a mélybe. A folytatás Jon Harris rendezte, aki eddig vágóként dolgozott olyan filmeken, mint pl az Eden Lake, a Csillagpor vagy A barlang első része. A filmben feltűnik még Natalie Mendoza, Gavan O'Herlihy, Joshua Dallas, Anna Skellern, Douglas Hodge, Krysten Cummings is.

A produkciót már bemutatták néhány filmfesztiválon, októberben pedig Franciaországban is a mozikba küldték, Japánban és Argentínában pedig ebben a hónapban került a filmszínházakba. Magyar bemutató még nincs, szerintem 2010 első felében fog érkezni.

És a tévéreklám

Címkék: jelenet tv spot the descent

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr121541943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása