Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tökéletes katona 3 poszter

2009.11.22. 03:05 koimbra 7 komment

Roland Emmerich-nek a Tökéletes katona adott lökést Hollywoodban, az akkori két legismertebb akciósztárt, Jean-Claude Van Damme-ot és Dolph Lundgrent eresztette egymásnak. A film később kapott egy folytatást a mozikban (és a tévében más szereplőkkel) Emmerich nélkül, a produkció nagy zakó volt, nem gondolta senki, hogy egyszer majd egy harmadik rész. Azonban év elején hozzáláttak a sequelhez, melyhez sikerült visszacsábítani Van Damme-ot és Lundgrent, John Hyams (Peter Hyams fia) rendezte az akciót.

A történetben egy csapat terrorista beveszi magát Csernobilba és azzal fenyegetőnek, hogy robbantani fognak, amelynek hatására a százszor halálosabb rádioaktív gázfelhő keletkezik, mint nagaszakii és hiroshimai együttvéve. Luc Deveraux (Van Damme) és kommandójára vár a feladat, hogy megoldja a problémát. Deveraux-nak szembesülnie kell vele, hogy egykori felettese klónjával (Dolph Lundgren) kell a feladatot végrehajtani.

Címkék: poszter sequel tökéletes katona

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr131542431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2009.11.22. 06:03:29

sztem tökéletessen kihagyom ezt a tökéletessen unalmasnak ígérkező alkotást :D

Rolee83 2009.11.22. 07:47:13

Vajon hogy hozzák vissza Lundgrent, mikor az első részben feldarabolta az a gép?! Összefoltozták vagy mi? LOL

desmond wallace · http://desmondwallace.freeblog.hu/ 2009.11.22. 08:43:50

A poszter elég gáz. Nem lesz ez jobb, mint a 2.

Rolee83 2009.11.22. 17:16:52

@koimbra:

Tényleg! Klón! Eszembe se jutott!!:D

Spawn85 2009.11.23. 13:24:38

Az első rész nagyon jó volt, talán Roland Emmerich első nagy sikere Hollywoodban.

Viszont a folytatás már kevésbé tetszett (pedig amúgy Van Damme filmjeit szeretem. Még az újabbakat is megszoktam nézni.)

Jó ötlet volt Lundgren visszahozása (én is úgy tudom, hogy klónozással oldják meg).
Peter Hyams rendezett pár jó filmet (pl. Időzsaru, Ítéletnap), remélem a fia e téren apja nyomdokaiba lép ezzel a filmmel. :)
Viszont annyira biztos, hogy nem lesz jó, mint az első rész, mivel úgy tudom, hogy ez is elég alacsony költségvetéssel készült és egyből DVD-n jön majd ki.

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2009.11.23. 16:39:32

A poszter szerintem nem gáz, hanem jó ideje bemutatott legszarabb tulajdonképpen. A filmet ellenben tuti megnézem. Nekem valahogy minden Van Damme film tetszik, az újak is. Igaz a régiek a királyak, de valahogy ő mindig a vászon/képernyő elé köt.
süti beállítások módosítása