Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az öt órai teához

2009.11.23. 17:00 koimbra 1 komment

- A Knight & Day spanyolországi forgatásán elszabadult néhány bika. Két nő könnyebben megsérült, Tom Cruise és Cameron Diaz ekkor nem tartózkodott a helyszínen.
- Robert Pattinson azt mondta, hogy az Eclipse-ben hatalmas csatajelenetek lesznek. Megemlítette, hogy vicces lenne, ha végül R kategóriás lenne a produkció. Ez soha nem fog megtörténni, hiszen a tinik számára készül elsősorban a film.
- Thomas Dean Donnelly és Joshua Oppenheimer írja az Uncharted forgatókönyvét, a film egy népszerű számítógépes játék alapján fog készülni. Kyle Ward-ot kérték fel eredetileg erre a feladatra, de ő éppen más szkripttel van elfoglalva, a stúdió pedig türelmetlen volt.
- Lesz harmadik része Az elveszett fiúknak, a címe Lost Boys 3: The Thirst lesz. Corey Feldman vissza fog térni. Tanit Phoenix modell-színésznő szerződött le az egyik szerepre. Evan Charnov írta a forgatókönyvet.
- A Zöld Lámpás mozifilmben Ryan Reynolds fogja játszani a főszereplőt, a filmet még nem kezdték el forgatni, egy rajongó viszont készített egy előzetest hozzá.
 

- Joseph Gordon-Levitt volt az SNL házigazdája, ennek örömére előadta a Singin' in the Rain dalt.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr191546632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor_ 2009.11.23. 19:42:17

Lost boys 3?? le vagyok maradva :) de most utánanéztem, hát, a 2 sem volt egy nagy siker :D
süti beállítások módosítása