Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Filmet forgatnak a régi, klasszikus ufós sorozat alapján

2009.11.23. 11:36 koimbra 2 komment

Májusban írtam arról, hogy mozifilmet készítenek a 70-es években nagy népszerűségnek örvendő UFO sorozat alapján. Van már rendezője és főszereplője a projektnek. Joshua Jackson (A rejtély sorozat) játssza Paul Foster tesztpilótát, aki csatlakozik a S.H.A.D.O. (Superme Heaquaters Alien Defense Organization) titkos szervezethez, amelynek bázisa egy hollywood-i stúdió alatt található. A S.H.A.D.O. feladata, hogy az emberrabló űrlényeket levadássza.

Matthew Gratzner eddig a vizuális effektek terén alkotott nagyot, dolgozott a Vasemberen, a Hancockon, a Trick'r'Treaten és a Nemzet aranyán is többek között. A rendezésbe a Huntin' rövidfilm kapcsán kóstolt bele, szóval az U.F.O. lesz az első nagyobb megmérettetése ezen a téren. A forgatókönyvet Ryan Gaudet és Joseph írják, akik szintén újoncnak számítanak a szakmában.

Az eredeti sorozat története a 80-as években játszódott, ebben a S.H.A.D.O. egy Holdon lévő bázissal is rendelkezett, ha jöttek a repülő csészealjak, akkor innen indították az Interceptorokat, amelyek kilőtték az ufókat. Ha az űrlények mégis bejutnak a Föld légterébe, akkor a tengeralattjáróik és páncélozott járműveik segítségével oldják meg a problémát.

Címkék: miújság sorozatból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr881545747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2009.11.23. 14:59:53

ez még jó is lehet.

sokadikgab 2009.11.24. 08:31:06

En me'g emlekszem az eredetire. ORF adta anno. Ugyan nemetul senki nemtudott, de ugy ravoltunk kattanva a kepernyore mint a ... Hajra, drukkolunk
süti beállítások módosítása