Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Avatar szereplők, járművek és lények

2009.11.24. 22:03 koimbra 5 komment

A Fox stúdió az Avatar hivatalos honlapjára feltette a film interaktív előzetesét is,  ennek megtekintéséhez az oda látogatónak telepítenie kell az Adobe Air-t (igénybe vesz pár percet), majd meg lehet nézni a trailert, amelynek egyes pontjain pár pillanatra megáll a lejátszás és felkínálják a néző számára, hogy az adott karakterről vagy járműről, lényről megnézzen egy külön bejátszást.

Ha nem áll széndékodban rápillantani az interaktív előzetesre, akkor az általa felkínált videókat veheted szemügyre. Az első hat videó a szereplőket mutatja be, a maradék pedig a járművekről és a lényekről szól.

 

Címkék: avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr631550230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.25. 09:52:36

@madcows: Igaz, nem is tudom, hogy maradhatott ki, pótoltam.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2009.11.25. 09:52:37

Ismét végignéztem mindet. Azért nem semmi, hogyan készül el egy film, mindig leesik az állam.

töklámpa 2009.11.25. 16:00:12

Jók ezek videók.

Ezeken a Trailer Addict-os videókon hogy lehet lejjebb venni a hangerőt?
Ráviszem az egeret a hangszóró jelre, felugrik a hangerőszabályzó csúszka, tolom feljebb az egeret, és még csak a csúszka felénél járok, erre a csúszka összezár.
süti beállítások módosítása