Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Asylum következő remekművének az előzetese

2009.11.24. 18:11 koimbra 5 komment

Ugye tisztában van vele mindenki milyen filmeket tett le eddig az asztalra az Asylum. A stúdió gyakorlatilag igénytelen, ótvar, nézhetetlen produkciókat tud összehozni, viszont ebből totálisan jól megélnek. Hogy csinálják? Egyszerűen, veszik egy ismertebb film címét, kicsit átírták (pl. Transformersből Transfmorphers, Terminatorból Terminators), aztán a film megjelenésével egy időben beküldik az adott művet a DVD piacra, az óvatlan, figyelmetlen vásároló pedig csak otthon veheti észre, hogy milyen termékkel lett gazdagabb.

Most viszont kicsit belehúztak a srácok az Asylumnál, idén már többször is szóba jött, hogy film készül Edgar Rice Burroughs könyve a John Carter of Marsból, erre ők gyorsan összedobták a Princess of Mars alkotást.  A főbb szerepekben Antonio Sabato, Jr. és Traci Lords láthatóak. Íme a teaser, alatta pedig pár képet láthattok elrettentés gyanánt.

Címkék: teaser

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr511549474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2009.11.24. 19:18:07

Ezaz űrkoma nagyon emlékeztet valakire, de ha az életem múlna rajta, akkor sem jönnék rá, hogy kire... :)

Spawn85 2009.11.24. 21:48:35

A "Terminátors"-nak a magyar címe is "zseniális": Nincs Megváltás. :D
Komolyan mondom, amikor megláttam a boltban a DVD-borítón, percekig hangosan röhögtem. Tuti hülyének nézett, aki látott... :)

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2009.11.25. 16:06:47

váááááá, ez de jóóóóóó :D
imádom az Asylum mocskát ;-D

doktor.dikhed 2009.11.26. 20:35:24

Pedig a film alapjául szolgáló könyv nagyon jó, de gyanítom, hogy a "nagy" produkciót is el fogják szúrni, csak nem ennyire.
süti beállítások módosítása