Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Greenberg előzetes

2009.11.24. 10:27 koimbra Szólj hozzá!

Ben Stiller ezúttal nem harsány vígjátékban lesz látható, új filmje ugyanis a dráma felé hajlik inkább. Stiller Roger Greenberget alakítja, a figura egy nem igazán sikeres fickó,   ám fivére kevésbé szerencsétlen, neki mondhatni, összejöttek a dolgok az életében.  Greenbergnek vigyáznia kell egy ideig fivére Los Angelesben található házára, itt megismerkedik testvére asszisztensével (Greta Gerwig).

Gerwig neve a hazai közönség számára nem csenghet valami ismerősen, nem sok filmjét láthattuk tőle, szerepelt többek között a Baghead, The House of Devil, Nights and Weekends produkciókban is. Rhys Ifans is játszik a Greenbergben, ő legutóbb a Rochajóban és az Informersben tűnt fel.  De jelen lesz még Mark Duplass, Brie Larson, Juno Temple ésJennifer Jason Leigh. Noah Baumbach rendezte a produkciót, korábban a  A tintahal és a bálna,  Margot az esküvőn filmeket láthattuk.

Címkék: trailer greenberg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1001548373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása