Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wonderful World előzetes

2009.11.24. 17:39 koimbra 1 komment

Matthew Broderickről is lehet néha hallani, régebben nagyobb népszerűségnek örvendett a színész, talán a Godzilla melegítette fel egy kicsit a karrierjét, majd még a Bigyó felügyelővel tudott egy kisebb sikert elkönyvelni, azóta viszont ne mondhatnám, hogy olyan sokszor kerül szóba a neve. Broderick játssza a főszerepet a Wonderful Word drámában, partnere Sanaa Lathan (AvP: R, Időzavarban) lesz.

Broderick alakítja Ben Singert, aki lecsúszott folk énekes, marihuána kedvelő, no meg csak hétvégenként láthatja  gyerekét. Egyik haverjával, a szenegáli Ibou-val lakik együtt együtt, aki hirtelen kórházba kerül. Itt ismerkedik meg Ibou egyik rokonával, Khadival, akivel később közelebb kerülnek egymáshoz.

Az elsőfilmes Joshua Goldin rendezte a produkciót, január 8-án mutatják be limitáltan a mozikban Amerikában. Nem tudom mennyire fogja érdekelni az embereket, miután előtte már nem sokkal Jeff Bridges szintén eljátssza a Crazy Heartban a lecsúszott, nem igazán ápolt karaktert.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr411549372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2009.11.24. 19:14:30

Broderick nagy kedvenc, kár hogy a Producerek óta nem láttam tőle egy értékelhető alkotást sem :( Jó lész végre egy értelmes filmben látni. Mégha csak egy ilyen eléggé sablonos sztorisban... :( :)
süti beállítások módosítása