Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Book of Eli poszter

2009.11.25. 10:09 koimbra 1 komment

Januárban Denzel Washington a posztapokaliptikus világban, azon belül is Amerikában fog battyogni, nála lesz egy olyan könyv, ami megmentheti az emberiséget. A Gary Oldman által alakított figurának viszont pont erre fáj foga. Az előzetesben már látható volt, hogy emberünk jól bánik a fegyverekkel, nem esik kétségbe, ha többen állnak elé, le sem izzad, ha le kell rendeznie néhány kötekedőt (a trailert betettem a poszter alá). Mila Kunis, Ray Stevenson, Jennifer Beals, Evan Jones is játszik a produkcióban. Íme a poszter, amelyen Wahsington látható leszőrösödve, napszemcsiben és bizony látszik rajta, hogy tökös legény.

Címkék: poszter the book of eli

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr911550948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2009.11.25. 12:12:34

A trailer-ből ítélve jó film lesz. Igaz az is, hogy eddig Denzel-el még nem láttam rossz filmet, ezért is az egyik kedvenc színészem. Legjobban azt kamázom amikor a raftkós rendőrszerűt játszik (pl. Man on Fire, igaz ott Christopher Walken is nyomott a latba). Minden esetre nagyon várom ezt a filmjét is.
süti beállítások módosítása