Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

King of Fighters előzetes

2009.11.26. 10:10 koimbra 2 komment

Készült-e számítógépes játék alapján igazán jó verekedős film? Nekem speciel a Mortal Kombat első része nagyon tetszett, akkoriban elég jól elvoltam a játékkal is, de a nagy riválisa, a Street Fighter már nem jött be. A King of Fightersszel próbálkoznak most a filmesek, van sztori is, ami úgy néz ki, hogy három harcművész klán vándorol dimenzióról dimenzióra, ahol meg kell küzdeniük a gonosszal.

Sean Faris (Never Back Down), Will Yun Lee (Elektra), Maggie Q (Die Hard 4) és Ray Park (Baljós árnyak) láthatóak a főbb szerepekben. Gordon Chan rendezte a 12 millió dollárba került produkciót.


Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr131553415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2009.11.26. 14:57:48

Szerintem nem lesz egy nagy szám a film, de az biztos, hogy a trailere nem ér semmit. Ennyire rossz zenei aláfestést és narrálást rég nem hallottam, hogy a feliratokra ne is térjek ki.

Spawn85 2009.11.26. 17:17:41

Ray Park volt nemrég a G.I. Joe filmben is (ő játszotta Kígyószemet), mostanság meg a Heroes-ban szerepelget. Ha jól vettem ki a trailer-ből, akkor ő lesz a negatív "főhős".
Én biztos megnézem majd a filmet.

A Mortal Kombat első része nekem is nagyon tetszett. És szerintem a Street Fighter volt Van Damme egyik legjobb filmje, de ezzel a véleményemmel, még a Van Damme rajongók között is meglehetősen egyedül vagyok. De sebaj. :)
süti beállítások módosítása