Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kommandó remake?

2009.11.26. 10:37 koimbra Szólj hozzá!

A 80-as évek egyik legjobb akciófilmje a Kommandó volt, bár azt azért hozzá kell tenni, hogy az ebben az időszakban készült filmek Arnold Schwarzenegger főszereplésével gyakorlatilag mind kulttá váltak. Személy szerint teljesen meg voltam elégedve az alkotással, ám volt aki nem. Hogy ki ő? Hát Joel Silver, a film producere. Silver legalábbis ezt állítja egy interjúban, hogy úgy gondolja lehetett volna sokkal jobb is a Kommandó és azon gondolkodik, hogy remake-et készít belőle. (Mellesleg tudtad, hogy a Die Hard eredetileg a Kommandó folytatása lett volna Schwarzeneggerrel?)

Silver ezen kívül szót ejtett a Halálos fegyver ötödik részéről is. "Mel Gibson egyszerűen csak nem akart részt venni benne. Úgy érezte, hogy ez nem a megfelelő időpont arra, hogy igen mondjon, szóval jelenleg nem is foglalkozunk ezzel. Shane Black írt valamit, amit Gibson kedvelt, de nem akart részt venni a filmben" -mondta a producer.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr151553483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása