Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Remake lesz A rettegés házából...megint

2009.11.26. 18:35 koimbra 3 komment

A Platinum Dunes remake-gyár A texasi láncűrészes után rukkolt elő az 1979-es A rettegés háza új feldolgozásával. 19 millió dollárból jött létre a Ryan Reynolds és Melissa George főszereplésével készült produkció, ami világszerte 108 millió dollárt termelt a kasszáknál.

Ezek után azt gondolná az ember, hogy a Bőrpofához hasonlóan ennek is adnak egy második részt, ám nem így lesz, hanem még egy feldolgozást csinálnak. Már van is egy (meg nem nevezett) rendező, aki leforgatná a remake remake-jét.

A 2005-ös tartalma ez volt: Szörnyű bűntény történt 1974-ben a Long Island-i Amityville-ben: meggyilkolták az Ocean Avenue 112. szám alatti házban lakó családot. Kiderült, hogy Ronald Defeo végzett a szüleivel és a négy testvérével. Azt állította, hogy a házból hallható "hangok" sarkallták arra, hogy elkövesse a gyilkosságokat. Egy évvel később a Lutz házaspár költözik a házba a gyerekeivel, abban a boldog hitben, hogy megtalálták álmaik otthonát. Ám hamarosan bizarr és megmagyarázhatatlan dolgok történnek, jelezve a még mindig ott ólálkodó Gonosz jelenlétét.
 

Címkék: remake

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr281554523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2009.11.26. 18:44:08

sztem a remake se volt egy nagy szám nem tudom mért kell mondjuk egy "megtörtént" esemény alapján forgatott filmbe mindig atléta kinézetű sztárokat alkalmazni mért nem mennek a reális átlagember karakterre rá ha vki látta a doku filmet erről (viasat exploreren volt , engem nem győzött meg hogy hiteles lenne ez a story) a szakállon kívül semmi nem volt hasonlóság köztük. na mindeggy most egy remake-nek remake .... ilyen marhaságot :D:D

Dejdő 2009.11.26. 20:02:49

Én kétlem hogy ilyen rövid idő alatt kell e ebből remake! Nekem nagyon bejött a 2005-ös film Ryan Reynolds tök jól tolta benne! meg elég félelmetes is volt! de oylan 20 év múlva vártam volna ettől egy "újrát" :D

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2009.11.26. 20:23:37

most mondd meg, mi szükség erre?:D
süti beállítások módosítása