Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Thor és Bosszú Angyalai spoilerek

2009.11.26. 18:52 koimbra 2 komment

Az aintitcool oldal hozzájutott néhány érdekességhez a Thor és a Bosszú Angyalai képregényfilmekkel kapcsolatban és ezt meg is osztották az olvasókkal. Spoilerek következnek.

 

A Thorban Loki – Odin (Anthony Hopkins) fogadott fia – megöli Odint, mivel maga akar Asgard trónjára ülni. Ezek után száműzi a Villámistent a Földre.

 

Thor egy sivatagban landol, ahol belefut a Jane Foster egyetemi hallgatóba (Natalie Portman), aki  professzorával  (Stellan Skarsgard) különös űrbéli dolgokat tanulányoznak éppen. Thor előadja nekik, hogy kicsoda és a prof, aki eléggé otthon van a norvég mitológiában csak nehezen tudja felfogni a hallottakat és ezért alaposan leissza magát.


Thor alteregója, Donald Blake nem tűnik fel a filmben.

 

A forgatókönyvben van egy 5 oldalas csatajelenet, amiben szemügyre vehetjük Thor és Loki teljesen ellentetés küzdő stílusát. Thor leginkább erejére támaszkodik, Loki pedig az eszét használja és furfanggal gyűrné le ellenfelét. Az ütközet lesz az első, amit Kenneth Branagh le fog forgatni.

 

Thor nem fogja megölni Lokit, aki a Bosszú Angyalai mozifilm egyik főgonosza lesz.

 

A Bosszú Angyalai első 20 percében Loki agymosást hajt végre Bruce Banneren, hogy át tudja venni Hulk felett az irányítást, akit saját, gonosz céljaira akar felhasználni, ezek után a zöld óriás tombolni kezd, e miatt fog összeállni a Bosszú Angyalai csoport.

Jeremy Renner megemlítette, hogy esetleg ő lesz Sólyomszem és valószínűleg a Thorban fog cameozni.

 

Címkék: thor miújság bosszú angyalai

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr821554572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2009.11.26. 20:10:47

Basszus, nagyon várom már!!!

geomayler 2009.11.26. 22:46:30

Jól hangzanak, reméljük megismétlik Iron Man sikerét és receptjét.
süti beállítások módosítása