Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Exam előzetes - Nyolc ember, egy kérdés

2009.11.27. 10:58 koimbra 3 komment

Nyolc jelentkező jutott tovább egy rejtélyes vállalat felvételijén. Őket egy ablaktalan szobába zárják, közlik velük a szabályokat (pl. ha beszélnek az őrrel, akkor megbuktak a teszten), majd 80 percet kapnak, hogy megoldják a feladatot. Azonban az előttük lévő lapon nem szerepel a kérdés, tehát rá kell jönniük mi a feladat, hogy megadhassák rá a választ.

Az Exam nagyban hasonlít a Killing Room-ra, ahol szintén néhány ember be volt zárva egy szobába és egy tesztet kellett kitölteniük, később azonban elszabadult a pokol.

Stuart Hazeldine rendezte a produkciót, a British Independent Film Awards-on jelölték a Raindance-díjra. Janurában mutatják be Angliában a thrillert.

 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr61555976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2009.11.27. 11:55:20

Sztem a Killing Room gyenge volt, pedig lett volna benne potenciál, ez a film így a trailer alapján jobbnak tűnik, de ugye ezn nem jelent semmit.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.27. 12:16:39

@sjbee: Szerintem is gyenge volt, többet vártam tőle.
süti beállítások módosítása