Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vámpíros film A hullám rendezőjétől

2009.11.29. 13:21 koimbra 4 komment

Egy este a 18 éves Lenat megharapja Louise, egy háromtagú női vámpírcsapat vezetője, a lány pedig maga is vámpírrá válik, ami áldás és átok is egyszerre. Lena kezdetben élvezi az új életét, ám a többiek hatalmas vérszomja csöppet megijeszti őt. Közben beleszeret egy beépített zsaruba és úgy dönt, hogy hátat fordít "nővéreinek", otthagyja a bandát, csakhogy ez nem megy olyan egyszerűen.

A We Are the Night (Wir Sind Die Nacht) horrort Dennis Gansel rendezte. Tőle 2001-ben a Csajok a csúcson vígjátékot láthattuk, majd a Napolaval jelentkezett, tavaly pedig A hullámot láthattuk tőle.

A főszerepet Karoline Herfurth (Parfüm) kapta, mellette feltűnik még Nina Hoss (Arfikai szeretők), Jennifer Ulrich (A hullám), Anna Fischer (Berlin - A fal leomlik) és Max Riemelt (Napola) is.

Címkék: teaser

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr21560637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madárijesztő 2009.11.29. 13:39:15

Csajok a csúcson -német vígjáték, gáz. A Napola jó volt,A hullám pedig még jobb. Szóval vagy hatalmas, nagyságos film lesz ez a horror vagy pedig visszalép egy szinttel, akkor pedig számítani lehet rá, hogy a következő filmje nézhetetlen lesz, ha tartja a trendet:)

PeZe 2009.11.29. 14:52:28

olyan kis különleges ez a csaj, én szeretem nézni :)
ja, és a németek tudnak nagyon jó filmeket csinálni, ha akarnak, szóval biztos megnézem majd.

sjbee 2009.11.30. 20:09:21

Ez a teaser vagy mi elég ratyi, a Napola és A hullám jó filmek egyébként, ezt meg majd meglátjuk.

verde 2009.12.01. 10:44:57

A hullámot (die welle) eggy remek filmnek tarom .Érdekes szemszögböl közeliti meg a valóságot. Bemutatja hogy még ma is ebben a korban is létre lehet hozni ijen mozgalmat .A A We Are the Night a hullám rendezőjének ulj filmje sokakat fog érdekelni de szerintem sokan fognak benne csalódni. A hullám eggy történelemre alapulo ifjusági mozgalom.Van benne ötlet és a megvalósitás is egész jóra sikeredett.De ez a z uj film hát........nemhiszem hogy sikerül a hullám változatos eseményekben dús történetét felülmúlnia.Egyébként ez a film még eggy ideig korai mert ha vámpírosfilm akkor alkonyat.És ha alkonyat akkor vámpírok.Most ez vezeti a vámpíros filmekben a top ot . Nemlessz könnyű eggy ijen ulj ötletet megvalósítani ijen kevés tapasztalattal .
süti beállítások módosítása