Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Christopher Eccleston játssza John Lennont

2009.11.30. 16:36 koimbra 2 komment

A BBC Four filmet tervez készíteni John Lennonról, a produkció címe Naked Lennon lesz és az 1967 és 1971 közötti időszakot ölelné fel a történet. A zenész ekkor vált el első feleségétől, Cynthiától, majd összeházasodott Yoko Ono-val. 1970-ben feloszlott a Beatles, a pletykák szerint mindez Ono miatt történt, a hivatalos indok szerint az együttes nem tudott megbirkozni menedzserük, Brian Epstein halálával és a tagok között is kiéleződtek az ellentétek.

Lennont Christopher Eccleston (G.I. Joe: A Kobra árnyéka) formálja meg, Onot pedig Naoko Mori alakítja a filmben. Paul McCartney-t Andrew Scott (Nora és Joyce) alakítja, a menedzser pedig Rory Kinnear (A Quantum csendje) lesz. Robert Jones írja a forgatókönyvet.

Mostanában igencsak felkapott lett Lennon, hamarosan bemutatásra kerül Angliában a Nowhere Boy (előzetes itt), amelyben a zenész fiatalkorát mutatják be, nemrég pedig kiderült, hogy Jason Lee egy olyan időutazós filmet fog készíteni, amelyben a két főszereplő zeneőrült időgéppel visszautaznak a 60-as évekbe, ahol az egyikük szerelmi háromszögbe keveredik John Lennonnal és Yoko Onoval.  Ezen kívül pedig Robert Zemeckis is fejébe vette, hogy elkészíti A sárga tengeralattjáró feldolgozását, természetesen performance capture technika segítségével.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr321563855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puncskocka 2009.11.30. 18:01:10

na, egy jó film ígérete!

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2009.12.01. 01:08:43

en mar ezer eve varok egy igazan fasza beatles filmre, de en az alakulastol egeszen lennon elhulyuleseig lennek vevo ra :( sajnos ono utan egy seggfej lett lennonbol
süti beállítások módosítása