Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fekete lyuk remake

2009.12.01. 15:11 koimbra 2 komment

A Tron folytatása csak jövőre lesz látható, de a Disney úgy látszik teljesen elégedett a rendező eddigi teljesítményével, ugyanis Joseph Kosinskit bízták meg az 1979-es Fekete lyuk sci-fi kalandfilm remake elkészítésével. A producer Sean Bailey lesz, aki hasonló minőségben vett részt a Tron Legacy munkálataiban. Travis Beacham forgatókönyvírót bízták meg a szkripttel, neki köszönhető a Titánok harca új változatának a forgatókönyve is.

Az oroginal alkotás tartalma: A Palomino nevű űrhajó - fedélzetén Dan Holland kapitánnyal, Charles Pizer első tiszttel, két tudóssal , valamint egy újságíróval - tíz hónapos expedíció után a Föld felé veszi az irányt. A velük utazó robot azonban különös dologra hívja fel a figyelmet. Egy olyan Fekete Lyukat észlelt, amely egész naprendszerek elnyelésére is képes, és amelynek közelében ott lebeg egy kísértet-űrhajó, a több, mint 20 éve eltűnt Cygnus. A tudosók természetesen minél közelebbről szeretnék megfigyelni a különös jelenséget. A hatalmas gravitáció azonban nagyon veszélyes lehet...

És a régi produkció előzetese

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr651566443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2009.12.01. 16:46:41

Asszem ezt láttam. Ha jól rémlik, akkor a "Psycho"-s Anthony Perkins is játszott benne. Meg rémlenek valami robotok is. Kb. ennyi maradt meg. Nem azért mert olyan rossz élmény lett volna, hanem mert finoman szólva nem tegnap láttam.

Tipca 2009.12.01. 17:50:21

Jaj, ezt láttam! Anno a Disney filmdélután montázsában is volt egy jelenet belőle, mikor két robot összeborul. Maga a mozi nemigen maradt meg bennem, csak az a részlet, hogy a végén, mikor a fekete lyuk kezdi széttépni a hajót, az emberkék simán elsétálgatnak a vákuumban mindenféle védőruha nélkül XD
süti beállítások módosítása