Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2009.12.01. 17:31 koimbra Szólj hozzá!

- Úgy hírlik a Summit Entertainment az Alkonyat franchise utolsó részét, a Breaking Dawn-t kettévágná, így nem 4, hanem 5 részt láthatnak majd a rajongók a mozikban. Egy a bökkenő, hogy a színészek négy részre írtak alá, így velük meg kell újítani a szerződést. A stúdió azt szeretné, ha Chis Weitz is részt venne a munkálatokban.
- Harlan Ellison sci-fi író részt akar venni a Star Trek 2-ben.
- John Madden rendezheti a My Fair Lady remake-et.
- A Warner stúdió megszerezte Kami Garcia és Margaret Stohl 5 részes fantasy regénysorozatának, a Beautiful Creatures-nek a megfilmesítési jogait. Richard LaGravanese írja a forgatókönyvet és a rendezést is elvállalta.
- Alec Baldwin azt mondja, hogy 2012-ben visszavonul, ugyanis már nem érdekli egyáltalán a színészkedés. Hallottunk már ilyet eleget.
- Eli Roth és Eric Newman lesznek a producerei az Invasion sci-finek, amely úgy kezdődik, hogy egy los angeles-i metróban hatalmas baleset történik, a túlélők mikor a felszére érkeznek látják, hogy a város romokban hever.
- Tom Carvanagh lesz a vadőr a Maci Laci filmváltozatában.
- Naomie Harris leszerződött a The First Grader filmre.
- Stephen King regényéből, A colorádiói kölyökből 13 részes sorozat lesz, Haven címmel fog futni a széria.
- A Szellemirtók egyik rajogója készített egy posztert a harmadik részhez.


 

- És szintén egy fan made kép  Thorról

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr641566807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása