Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csak 2012-ben jön a Hobbit

2009.12.02. 10:07 koimbra 3 komment

Pár napja Peter Jackson arról beszélt, hogy az év végére vagy 2010 elején fogják csak befejezni a második Hobbit film szkriptjét, ami alapján ki tudják számolni a teljes költségvetést, leghamarabb pedig nyár közepén tudnak hozzálátni a forgatáshoz.

Azzal, hogy a vártakkal ellentétben később tudnak hozzákezdeni a filmhez a bemutató is csúszni fog, azaz nem 2011 decemberében érkezik a mozikba az első rész, hanem csak 2012-ben, a második pedig 2013-an lesz csak látható. "Még mindig lehetséges, hogy 2011-ben a filmszínházakba tudjuk küldeni a produkciót, de minden jel arra mutat, hogy 2012-ben tudjuk bemutatni" - mondta az egyik fejes.

Ez szerintem eléggé dühítő, már csak azért is, mivel Guillermo del Toronak volt egy rakat filmterve, amit szeretett volna megvalósítani és a Hobbit miatt kénytelen volt ezeket parkolópályára tenni. Ha már hamarabb kiderült volna, hogy több hónappal csúsznak a munkálatokat, akkor le tudott volna addig forgatni még egy produkciót,.

Címkék: hobbit miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr191568292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gandalf Garaboncias 2009.12.02. 14:37:08

:0( Egyetértek, eléggé bosszantó.

Egyes pletykák szerint a csúszásért az MGM eladása felel (akik ugye A Hobbit forgalmazási jogának a felét birtokolják), más pletykák szerint pedig a Warner nem akar több szuperprodukciót egyszerre bemutatni... Remélem, hamarosan többet tudunk ennek az egésznek a hátteréről, és nem kell találgatnunk.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.12.02. 17:20:24

pont múltkor bosszankodtam, hogy átkerült nyárra a forgatás, gondoltam hogy meg is lesz az eredménye. sajnos, pedig már nagyon várom.
süti beállítások módosítása