Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Robert Duvall lesz Don Quijote

2009.12.03. 10:12 koimbra 1 komment

Terry Gilliam 2000-ben láthatott hozzá a Don Quijote forgatásának, a főszerepeket Jean Rochefort, Johnny Depp és Vanessa Paradise játszották volna. Ám a munkálatokat pár nap után abba kellett hagyni, ugyanis egy özönvíz elmosta a díszleteket és Rochefort is lebetegedett, így nem tudták folytatni a filmet, Gilliam pedig utólag még azt is elárulta, hogy nem is tudták volna befejezni a produkciót, mivel idő előtt elfogyott volna a pénz. Nem is oly rég azonban a rendező ismét szóba hozta, hogy megcsinálja a Don Quijote filmet, de azt titkolta, hogy ki lesz a címszereplő.

A Crazy Heart dráma kapcsán készített a Collider egy interjút Robert Duvallal, aki azt mondta, hogy Gilliammel fog dolgozni legközelebb, feltéve, ha sikerül összeszednie a pénzt a filmre.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr871570657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2009.12.03. 11:57:31

Szerintem ez szenzációs választás lenne Gilliam részéről. :)
süti beállítások módosítása