Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Avatar dala

2009.12.04. 21:29 koimbra 1 komment

Leona Lewis énekli az Avatar végefőcímdalát. A hölgyemény a Moment Like This számmal robbant be a köztudatba, amit megjelenése után több, mint 50.000-szer töltöttek le. A második kislemeze, a Bleeding Love is a slágerlisták élén tanyázott egy ideig. 2008-ban a Snow Patrol egyik slágerét, a Runt dolgozta fel, a dal több, mint 69 ezer példányban fogyott el két nap alatt.

James Cameron utolsó mozifilmjében Celine Dion énekelte a főcímdalt, az énekesnő az előtt is ismert és sikeres volt, de ha szóba kerül a neve a legtöbb embernek a My Heart Will Go On dal ugrik be. Vajon Lewis is úgy marad meg az emberek emlékezetében, hogy ő volt az a csaj, aki az Avatarban énekelt? Egyáltalán be fog-e gyűjteni olyan elismeréseket, mint Dion anno?

Címkék: avatar betétdal

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr281574691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mlif 2009.12.05. 12:43:23

nagyon rossz ez a szám, igazán választhatott volna bátrabban Cameron, a sci-fi-hez eleve jobban passzol az elektronikus zene.
süti beállítások módosítása