Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brooklyn's Finest előzetes

2009.12.04. 11:56 koimbra 3 komment

Eddie Dugan (Richard Gere) veterán zsaru, aki egy hét múlva nyugdíjba vonulhat, aztán mehet horgászni Connecticutba. Sal Procida (Ethan Hawke) a drogelhárításnál dolgozik, aki bármit megtesz azért, hogy gyermekei és régóta beteg feleségére számára jobb életet teremtsen. Clarance Butler (Don Cheadle) ügynök olyan régen van beépítve már, hogy lassan összehaverkodik a börtönben Caz-zel (Wesley Snipes), már nem túlzottan érdekli a munkája. Ezen három ember útja lassan, de biztosan összefut..

A produkciót Antoine Fuqua rendezte, a direktor legnagyobb sikere a Kiképzés volt, azóta csak bukdácsol, remélhetőleg ez a film sikeres lesz.

 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr671573381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2009.12.04. 13:07:02

A szereplő osztás nagyon jó, ha lesz olyan mint a Kiképzés, egy szavam sem lesz. Mindenképp várós!

curby (törölt) 2009.12.04. 15:20:03

az előzetese alapján nem lesz rossz,legalább is remélem.bár én lehet hogy richard gere helyett mást választotam volna mert nekem valahogy nem illik bele egy ilyen filmbe,de majd meglátjuk mit alkot.

a8zoli 2009.12.04. 19:45:16

training day folytatás... jó lesz :)
süti beállítások módosítása