Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Polanski házi őrizetben

2009.12.04. 15:45 koimbra 2 komment

Szeptember végén tartóztatták le Roman Polanskit a svájci hatóságok. A rendező egy díjátadóra érkezett volna, ám egy nemzetközi elfogató parancs miatt bekasztlizták Polanskit. A direktort most 4,5 millió dollár óvadék kifizetése után házi őrizetbe helyezték, ami azt jelenti, hogy Polanskit a svájci házába szállították. Polanski nem hagyhatja el a házat, ha megtenné a rajta lévő elektromos karkötő bejelezne és a rendőrök tudnák, hogy rosszban sántikál. Az Egyesült Államok kérvényezte a rendező kiadatását, a svájci hatóságok még döntöttek ez ügyben.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr631573903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor_ 2009.12.04. 17:45:13

a múltkor még vmi olyasmit olvastam, h nincs is ennyi pénze, most akkor hogy engedték ki?

a8zoli 2009.12.04. 19:44:41

nevetséges média szíház. de egy biztos ha bűnös meg kell kapnia amit érdemelt akár megbocsátott neki akár nem. én is gyorsan mentem büntetést kaptam ki köll fizetnem ennyi...
süti beállítások módosítása