Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Egy kép Kevin Smith akció-vígjátékából

2009.12.05. 14:42 koimbra 2 komment

Kevin Smith ezúttal olyan filmet tesz le az asztalra, amelynek forgatókönyvét nem ő maga írta. A történetben két zsaru baseballkártyák után nyomoz egy mexikói szépséget is kiszabadítanak és gengszterekkel egyezkednek. Bruce Willis és Tracy Morgan játsszák a főbb szerepeket, mellettük feltűnik még Kevin Pollak, Seann William Scott és Jason Lee is. Még egyáltalán nem biztos, hogy A Couple of Dicks címen kerül mozikba a produkció, mivel a stúdiónak meg akarja változtatni. Smith előző alkotásánál is (Zack és Miri pornózik) pont a cím volt a problémás és e miatt nem vállalta a hírdetést a legtöbb újság, tévé, stb.

Címkék: képben cop out

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr541575915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seraphin 2009.12.06. 20:41:41

Messze izgalmasabbak a szereplők, mint a Zack és Mirié voltak. Kép alapján, kapnak majd néhány MTV Movie Awards jelölést Brúszék.

gothmog 2009.12.07. 20:23:09

Pedig a Couple of Dicks mehetne magyarországon mint "Balfaszok"...
... Na jó. Talán mégsem.
süti beállítások módosítása