Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Neufeld producer a következő Jack Ryan filmről

2009.12.05. 01:30 koimbra 1 komment

Mace Neufeld az Invictus sajtótájékoztatóján beszélt a következő Jack Ryan filmről. Elmondta, hogy a produkciónak még nincs címe és a forgatókönyv nem Tom Clancy regényén fog alapulni, a főszereplő pedig Chris Pine lesz.

Jack Ryan karaktere eddig Vadászat a Vörös Októberre, a Férfias játékok, Végveszélyben és A rettegés arénája filmekben volt látható, ezek a művek Clancy könyvei alapján készültek.

Neufeld azt mondta, hogy Jack Ryan a film elején a Wall Streeten fog dolgozni és nem akciófilmet fogunk látni. "A Jack Ryan mozik soha nem voltak akciófilmek. Amolyan agyalós thrillerek voltak. Jacket mindig is úgy ismertük, mint aki tud a "vízen járni", képes arra, hogy fejest ugrik a probléma közepébe. Ez az, ami igazán naggyá teszi ezeket a filmeket és mi is így akarjuk őt bemutatni. Ő egy tanár. Egy történész. És megérteti magát mindenkivel. Nagyon, nagyon okos fickó." -mondta a producer.

A forgatókönyvet első vázlatát Hossein Amini vetette papírra, ezt írtja most át Adam Cozad.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr891574778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bohl · http://boly.lap.hu 2009.12.07. 13:14:46

Chris Pine jó színészválasztásnak tűnik a szerepre.
süti beállítások módosítása