Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Soderbergh helyett Miller rendezi a Moneyballt

2009.12.05. 13:39 koimbra Szólj hozzá!

Steven Soderbergh júniusban láthatott volna hozzá a Moneyball baseballfilmhez, de a stúdió a forgatás előtt pár nappal beintett a rendezőnek. A forgatókönyvet Steven Zaillian írta Michael Lewis regénye alapján, ez az Universalnak teljesen tetszett, szóval áldásukat adták rá, ám Soderbergh átdolgozta Zaillian művét és be is mutatta a stúdiónak, de ott nem voltak elragadtatva ettől. Soderberghnek két lehetősége volt: vagy átviszi egy másik stúdióhoz a filmet vagy újra átírja a forgatókönyvet, de a rendező úgy döntött, hogy inkább hagyja a projektet a fenébe és elhagyta a fedélzetet.

Bennett Miller (Capote) és Mark Webb (500 Days of Summer) versengett a rendezői posztért, amit előbbi kapott meg. Brad Pitt játssza a főszerepet, a színész Soderbergh távozása után is kitartott a produkció mellett.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr481575778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása