Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dallas - A következő évad

2009.12.07. 10:32 koimbra 4 komment

Egyesek számára biztosan furának fog hangzani, de jó 15 évvel ezelőtt nem ment naponta 3-4 sorozat egy csatornán. Sőt, akkoriban még úgy 2-3 adó volt csak és hetente is csak néhány széria közül választhatott a néző. Ezek egyike volt a Dallas, ami 13 évadot élt meg és aki nézte, az talán még mindig emlékszik arra, mikor Bobbyt kiírták a sorozatból, majd a legpofátlanabb módon hozták vissza néhány rész után.

A sorozat moziverziója már évek óta be van tervezve, de csak nem akarnak belendülni a munkálatok, viszont érkezik a következő évad. A TNT Cynthia Cidre (Cane) forgatókönyírót kérte fel arra, hogy vesse papírra az első részt.

Részleteket nem árultak el, de a terv az, hogy a sztori középpontjában John Ross és Christopher állna, előbbi Jockey és Sue Ellen fia, míg utóbbi Bobby és Pam örökbefogadott fia lenne.

Két hónappal ezelőtt a TNT  felvette a kapcsolatot a kapcsolatot a régi sorozat néhány szereplőjével (Patrick Duffy-val, Larry Hagmannel és Linda Gray-jel), hogy játsszanak a 14. évadban is.

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr371579766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gébence · http://soraim.blog.hu 2009.12.07. 17:07:48

Hát... Nehéz elképzelni... : D

Tipca 2009.12.07. 17:44:50

Nem néhány volt az a rész, hanem egy teljes évad! :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.07. 17:47:20

@Tipca: A 13 évadhoz képest csak néhány:) Egyébként mikor visszajött Bobby az egy igazi "Mi a tököm" momentum volt, Pamela gyakorlatilag megálmodott egy évadot, tehát nem is történt érdemben semmi.

Tipca 2009.12.07. 20:29:44

@koimbra: szopatták a jónépet rendesen. :D de nem csak azokat, magukat is. A Dallasnak volt egy spin-offja valami rokonról, ahol ugye szintén előjött a Bobby halott szál, aztán mikor az anyasorozatban törölték az évadot, azok megszívták a fogukat, aztán szartak az egészre, és náluk halott maradt. :P
süti beállítások módosítása