Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Luketic rendezheti A smaragd románca feldolgozását

2009.12.08. 11:16 koimbra 4 komment

Egy éve írtam arról, hogy a Fox stúdió feldolgozná A smaragd románca kalandfilmet, a produkciót Robert Zemeckis rendezte, a főbb szerepeket pedig Michael Douglas, Kathleen Turner és Danny DeVito játszották.

A forgatókönyv megírását Dan McDermottra (Sasszem) bízták, aki már le is tette művét a fejesek elé. Úgy hírlik, hogy Robert Luketic a legesélyesebb a rendezői poszt betöltésére. Luketic nem mozog otthonosan a kalandfilmek területén, annál inkább kedveli a vígjátékokat, olyan műveket készített eddig, mint az Anyád napja, a Nyerj egy randit Tad Hamiltonnal!, a Doktor Szöszi vagy A csúg igazság, ebből a sorból lóg ki a 21-Las Vegas ostroma, ami kivételesen nem vígjáték volt.

Az eredeti produkcióba adva volt egy regényírónő (Turner), aki egy nap megtudja, hogy nővérét elrabolták Dél-Amerikában. A helyszínére utazik és egy nehéz természetű  kalandorral (Douglas) együtt próbál utánajárni mi történhetett testvérével. Az előzetese:

Ajánlom mindenkinek ezt és a folytatását, A Nílus gyöngyét, kiváló szórakozás volt mindkettő.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr451582732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geomayler 2009.12.08. 13:20:24

Könyörgöm találjanak már ki valami újat, nem kell mindnet feldolgozni!! Jó volt, szép volt, láttuk.

Spawn85 2009.12.08. 16:16:29

Hát..nem tudom. Szerintem sem kéne ebből remake. De majd meglátjuk, hátha...

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2009.12.08. 20:13:51

nem fogom megnézni a feldolgozásokat...pffffffffff

curby (törölt) 2009.12.08. 22:26:36

nekem se tetszik ez a feldolgozás ötlet.ez a két film a kedvenceim közé tartozik pont a napokban néztem meg.király filmek:)úgyse lesz olyan jó mint az eredeti főleg hogy mindenki ahhoz fogja hasonlítani és így nem könnyű megcsinálni.
süti beállítások módosítása