Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kamen ismét akciófilmet írt

2009.12.08. 14:45 koimbra 1 komment

Robert Mark Kamen eddig a Luc Besson házi írója volt, az ő tollából született A sárkány csókja, A szállító és az Elrabolva is. Kamen jelenleg a Vengeance című szkripten dolgozik, a CBS Films pedig le is csapott rá, a stúdió égisze alatt volt elkészülni majd az akciófilm, ennek munkálataiban Besson nem fog részt venni (legalábbis eddig nem folyt bele a munkálatokba).

"Alapvetően ez egy korhű bosszúfilm lesz, némi romantikával megfűszerezve, ebben azt mutatjuk meg, mi történik, ha az erőszakot ötvözzük a szerelemmel. A főszereplők 20 éves olaszok és lesznek a filmnek olyan részei, amelyek a Keresztapához hasonló alkotásokban láthattunk. A családhoz való hűségről szól, arról, hogy mivel tartozik egy ember a családjának és a múltjának. Nem gengszter környezetben fog játszódni, de közel lesz hozzá." -mondta Kamen a filmről

Ezen kívül azt is elárulta, hogy Bessonnal együtt írják az Elrabolva folytatását és jövőre forgatni is kezdik, mihelyst Liam Neeson rá fog érni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr11583124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.12.08. 17:09:13

szép, szép, hogy írja, de egy tehetségtelen rendezővel valszeg nem fog akkorát ütni, mint a Taken, amit amúgy sem a sztorijáért szerettünk. engem sem a Sárkány Csókja, sem a Szállító nem ragadott meg, ellenben a Takennel, hála Pierre Morelnek :)
süti beállítások módosítása