Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Josh Brolin a Sötét zsarukban

2009.12.09. 10:19 koimbra Szólj hozzá!

Tavaly jelentették be, hogy lesz harmadik része a Men in Blacknek, október végén pedig kiderült, hogy végre írják a forgatókönyvet, Ethan Cohent kérte fel a stúdió, hogy vesse papírra a folytatást.

Még senki nem szerződött le a sequelhez, a Sony viszont szeretné, ha ismét Barry Sonnenfeld rendezné a filmet, Will Smith és Tommy Lee Jones pedig ismét belebújna a fekete öltönybe. Arról még nincs hír, hogy sikerült-e haladást elérni ez ügyben, ám Josh Brolint az egyik főszerepre sikerült megnyerni. Sajnos azt nem közölték, hogy a színész kit fog alakítani. Én el tudom képzelni, hogy a főgonosz űrlényt fogja megformálni, esetleg még az is lehet, hogy egy ügynök lesz, akit J és K ki fog képezni (vagy "megvakuzni").

Címkék: franchise miújság sequel men in black 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr501585389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása