Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A hét szamuráj Cameron módra?

2009.12.10. 11:21 koimbra 2 komment

James Cameron idén visszatér és remélhetőleg nem tűnik el megint egy évtizedre, hanem hozzálát a következő filmjéhez. Van pár tervezete, de vajon melyik választja. Az egyik lehetőség, hogy hozzálát az Avatar második részéhez vagy a Battle Angelt kezdi forgatni. Nem is oly rég Cameron azt mondta, hogy egy kisebb költségvetésű művet szeretne készíteni az Avatar után, ez pedig a The Dive lenne, amely egy romantikus történet lesz egy kubai búvárról és egy francia nőről. Pipin a búvár több búvár rekordot is megdöntött. Egy olyan embert kell elképzelni, mint akit Jean Reno alakított A nagy kékségben. Pipin egy verseny alatt halt meg 2002-ben (a verseny arról szól, hogy ki tudja tovább visszatartani a lélegzetét a mélyen a víz alatt).

Ezen kívül szintén ott van a rendező asztalán egy nagyszabású jövőben játszódó sci-fi film, ennek forgatókönyvet Shane Salerno írta, ő korábban az Armagaddon, a Szellemlovas és az Alien vs. Predator szkriptjét adta el sikeresen. Csak sejtések vannak, hogy mi is lehet ez a sci-fi, de ha minden igaz, akkor a Doomsday Protocolról van szó. Ennek története egy csapat űrlényről és emberről szól, akinek különféle képességeik vannak és a feladatuk az, hogy megmentsék a Földet. A hét szamurájhoz hasonlítgatták korábban a forgatókönyvet.

Szóval van miből válogatnia Cameronnak.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr721587863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2009.12.10. 11:24:58

Nem azért, de nagyobb költségvetésűt nehéz lenne. :D
süti beállítások módosítása