Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még két Titánok harca poszter

2009.12.10. 22:04 koimbra 1 komment

Délelőtt már láthattatok egy Titánok harca posztert, azon Perszeusz Medúza levágott fejét tartotta a magasba. Ezen a poszteren valószínűleg Pégaszoszon lovagol a hős.

Pégaszosz vagy Pegazus szárnyas ló a görög mitológiában, Poszeidón  és Medusza gyermeke. Amikor Perszeusz lefejezte Meduszát, akkor ugrott ki a nyakából. Athéné egy arany kötőféket adott Bellerophónnak, hogy azzal szeildítse meg a lovat. Pégaszosz hű segítőtársa volt Bellerophónnak Khimaira elpusztításában és az amazónok elleni harcban, ugyanis a vadállat tüze és az amazónok nyilai nem értek olyan magasra, mint a Pégaszosz, ellenben Bellerophónnak könnyű célpontot jelentettek. (wikipedia)

No meg itt van még ez a poszter is, az első figura egy faember, a második skorpói támadás zajlik, a harmadikon meg a vak boszik láthatóak.

 

Címkék: remake poszter titánok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr641589159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2009.12.11. 10:35:03

Üt, nagyon üt! Remélem, hogy nálunk is bemutatják ekkor. Gyorsba meg is néztem a trailer-t még vagy kétszer. :DD
süti beállítások módosítása