Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cameron lesz a producere a Fantasztikus utazás feldolgozásnak

2009.12.11. 12:08 koimbra 6 komment

Tegnap született egy poszt azzal kapcsolatban, hogy vajon melyik filmhez fog  James Cameron legközelebb hozzálátni. Az MTV a rendezőt a londoni Avatar díszbemutatón kapta mikrofonvégre, Cameron elárulta, hogy Shane Salerno forgatókönyvíróval dolgozik az 1966-ban bemutatott Fantasztikus utazás feldolgozásán, ennek lesz majd a producere, a rendezést viszont másra fogja bízni.

A 66-os verzióban egy fontos diplomata élete veszélybe kerül, hogy megmentsék egy kisebb tengeralattjárót pár fős legénységgel lekicsinyítenek, majd befecskendezik a véráramba. A cél az, hogy eljussanak az agyba, ahol egy vérrögöt kell eltávolítaniuk, azonban a feladatot hátráltatja egy áruló.

Az MTV nemrég arról kérdezte Cameront, hogy Arnold Schwarzenegger vissza fog-e térni Hollywoodba, ha abbahagyja a politikusi pályafutását, a rendező szerint ez lehetséges és úgy gondolja, fognak ők még együtt dolgozni.

Ebben a videóban pedig a Terminátor: Megváltásról is kérdeztek, nem pfujjogta le a filmet. Sokkal jobb lett, mint amire számított.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr211590140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalay · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.12.11. 12:58:07

Azért az érdekelne, EDDIG mit is csinált. Az ok, hogy a Bismarkot nézegette a tengerfenéken meg úgy általában lazított, de mostmár dolgozni is fog?

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.12.11. 13:22:15

hát konkrétan megrendezte az Avatart, meg egy csomó újítást talált ki hozzá, meg kifejlesztette az új kamerarendszert, szóval szerintem nem csak a lyukán ült és röhögött a markába, hogy nem esik bele. :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.11. 15:01:46

@Zalay: Remélhetőleg újra jó filmekkel fog minket szórakoztatni:)

Spawn85 2009.12.11. 17:43:23

@Zalay: Azért eddig sem unatkozott Cameron. Utoljára mozifilként a "Titanic"-ot rendezte, de ez nem azt jelenti, hogy nem csinált semmit az elmúlt 12 évben. Ott volt például a két évadot megért "Dark Angel" sorozat (személyes kedvencem), ahol producerként, (ha jól tudom) íróként is közreműködött (plusz az utolsó részt ő maga is rendezte), meg ha jól tudom, akkor eleve az egész sorozat az ő ötlete volt.
Ezen kívül készített dokumentumfilmeket is a Titanic-ról. Meg hát az "Avatar" sem két hét alatt készült el. Szóval nem lazított, hanem dolgozott eddig is.

pepo05 2009.12.11. 22:31:53

Naná, hogy sokkal jobbat várt, hisz belőle kinézem, hogy értékelhetetlen filmre számított. Attól valóban jobb a TS. :)

Spawn85 2009.12.11. 23:02:21

@pepo05: Én abban nem vagyok biztos, hogy értékelhetetlenre számított, hiszen Sam Worthington-t ő ajánlotta be a TS-be. Ha eleve rossz filmre számított, szerintem nem tette volna.
süti beállítások módosítása