Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Te melyik Alien szereplőről látnál szivesen egy spin-offot?

2009.12.12. 22:03 koimbra 6 komment

Most fejeztem be a Bolygó neve: Halált, hu, hát ez a film még mindig nagyot üt, kicsit félve is fogok kimenni a helyi vendéglátó egységbe ezután. Felötlött bennemm, hogy az alkotásban látott figurákról lehetett volna akár egy spin-offit csinálni, mint pl. A múmia visszatér után a Skorpiókirály vagy a Jóbarátok után a Joey. Érdekes, hogy csak a stúdiónak ez még egy forgatókönyvírónak se piszkálta a fantáziáját.

Vasquez közlegényről (Jenette Goldstein alakította) megnéznék szivesen egy kommandós akciófilmet, illetve Hudson (Bill Paxton játszotta) figurájáról is jöhetne valami. A karakter kezdetben még játszotta a kemény legényt, a végén pedig gyakorlatilag a gatyájába csinált, érdekelt volna, pedig már közel volt számára a leszerelés, szóval megjárhatott már pár poklot, régi kalandozásaiból lehetett volna készíteni egy filmet. De a szivarozó Apone őrmestert is elnéztem volna pár csatározásban.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr241593235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2009.12.12. 23:01:13

Ugyan a "Bolygó neve..." rendezői verziójában a kislány jelen van az első arcratapadó támadásánál, de szívesen megnézném amikor a kolónia területén kikel az első majd elszaporodnak, létrehozva királynőt, és közben klausztrofób darálás menne, totál pesszimista véggel.
De Bishop robot előélete is érdekelne, akár filozofikus hangvételben is.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2009.12.12. 23:24:34

a 3-asbol a bolygon elo eliteltekrol neznek meg egy spinoffot, vagy a negyesbol a Perlman vezette legenysegrol

BLUNTSIDE 2009.12.13. 07:49:34

én nem külön szereplőről, hanem az egész alakulat korábbi bevetéséről néznék meg vmi zúzást...
vagy az Alien anyabolygóról valamit de ez már túl szép lenne

66th Zealot platoon 2009.12.13. 11:10:27

@madcows: nem Perlman vezette a csapatot, hanem Michael Wincott.
Viszont tenyleg ez a csapat erdekesebb volt mint az Apone fele, igazi rosszarcok, banditak es elmebetegek.

DecKarD 2009.12.13. 13:14:58

Vagy lehetne készíteni egy alternatív filmet Vasquezről - amiben túléli az Alienst - és bemutatni, hogy utána hogyan válik John Connor nevelőszülőjévé... :D
Műfaj: Időutazós, személyiség leépülős lélektani dráma. :D

Elanor_ 2009.12.13. 13:27:41

lehetne egy olyan film, amiben leesne egy Alien űrhajó és mi emberek karanténba zárnánk őket Johannesburgban, aztán kiderülne a végére, h nem egyszerűen undorító, agyatlan, velejéig gonosz teremtmények, hanem nekik is vannak érzéseik és harcolni vagy önfeláldozni is képesek az ivadékaikért.
;)

vagy lehetne Vasquez közlegényről egy olyan, h mivel kicsit összekoszolódott a harcban, át kell esnie egy-két korrekciós műtéten, és immáron dögös dominaként gyilkolássza a rosszfiúkat valamiféle ősi szövet rajzolatai alapján, de mi ugye tudjuk, h a sorsa elől senki nem futhat el. :)

a lényeg, h (szerintem) műfajteremtő előképei lettek a karakterek a későbbi zsánerfilmeknek.
süti beállítások módosítása