Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gibson a sitten vakációzik

2009.12.15. 11:08 koimbra Szólj hozzá!

Fidel Herrera, Veracruz kormányzója egy hete beszélt arról , hogy jövő év elején kiűrítik az Ignacio Allende fegyházat, mivel Mel Gibson fog ott forgatni. A film története nem szivárgott ki, így csak találgatni lehetett, hogy miről is fog szólni a mű.

Többé már nem rejtély, mi is ez a projekt, a film címe How I Spent My Summer Vacation, ennek forgatókönyvét Gibson vetette papírra és a főszerepet is el fogja játszani. A történet szerint egy bűnözőt elkapnak a mexikói hatóságok és bedugják a dutyiba, ahol az élet nem éppen habostorta, rengeteg nehézfiú raboskodik ezen a helyen és minden nap meg kell küzdeni az életben maradásért. A férfi egy 9 éves srác tanácsai révén tudja csak túlélni a sitt megpróbáltatásait.

Gibson a rendezést Adrien Grunbergre bízta, az úriember az Apocalyptonál volt a first assisstant director és az Edge of Darkness thrillernél is ezt a posztot töltötte be. A forgatás márciusban indul.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr551599352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása