Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jelenetek a Sherlock Holmes-ból

2009.12.15. 11:23 koimbra 6 komment

Január 7-én mutatják be nálunk a Sherlock Holmes filmet, Amerikában viszont már jövő héten azzal próbálkozik, hogy lenyomja az Avatart a box office lista trónjáról. Robert Downey Jr és Jude Law játsszák a főbb szerepeket, Holmes és Watson megbizatása szerint egy összeesküvést próbálnak leleplezni, Anglia sorsa a tét. Egyébként tudjátok, hogy jön az Asylum-féle változat is?

Címkék: jelenet sherlock holmes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr661599397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2009.12.15. 12:40:22

Az elsőt megnéztem, de nem akarok túl sokat látni. Én várom ezt a filmet. Jó kis móka lesz, és Lord Blackwoodot ki nem hagynám;)

2009.12.15. 13:21:06

Azt hiszem, hogy box office fronton az Avatar fog győzni. Meglepetés lenne, ha nem így történne.

"Egyébként tudjátok, hogy jön az Asylum-féle változat is?"
Én speciel nem tudtam. Most rákerestem. Az egyből DVD-re fog menni, jól látom? Nem is közreműködnek benne olyan sztárok, mint ebben.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.15. 13:23:52

DVD-n, mint minden eddigi művük, sose játszott az ő verziójukban sztár, szerintem Lorenzo Lamas vagy Mark Dacascos nem számít annak

2009.12.15. 13:27:00

@koimbra: Azért a két film időzítése érdekes. A két, említett úriember valóban nem fogható Downey-hoz vagy Law-hoz. Bár Dacascos mintha játszott volna egy-két sikeresebb mozifilmben. Farkasok szövetségében biztos.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.15. 13:32:29

@AntiChrist: Ismerni kell az Asylum munkásságát és akkor már tiszta lesz, hogy ez nem érdekes. A cég kb arra specializálódott, hogy szinte egyidőben jönnek ki olyan filmekkel, amelynek a címe majdnem megegyezik a moziban futó blockbuster filmmel. Pl. néhány fórumon olvastam,hogy páran megvették a Transmorpherst és csak otthon vették észre, hogy ez bizony nem a Transformers:) A Sherlock Holmes-szal is így lesz majd.

Dacascos leginkább a B műfajban ismert, de szerintem már ott is van már utódja.
Minden B kategóriás színész fel szokott tűnni egy-két mozifilmben, bár ezek után visszatér a tékák világába

2009.12.15. 13:52:36

@koimbra: Kösz az infót! Nem sok Asylum filmet láttam eddig. Ezentúl jobban figyelek :)

Az tuti, hogy Mark barátunk B-kategórián belül is mintha egyre inkább csúszna lefelé. Anno a Könnyező harcos volt tőle elfogadható film részemről (a Farkasok szövetsége mellett): egy viszonylag egyedi hangulatú, szépen koreografált akció-thriller.

Nem meglepő módon mindkét filmet Christophe Gans írta-rendezte. Róla a Silent Hill óta semmit nem hallottam. Nagyon csendben van - kár.
süti beállítások módosítása