Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alex Cross visszatér

2009.12.17. 18:47 koimbra 3 komment

James Patterson regényhősét, Alex Cross nyomozót eddig kétszer láthattuk a gyöngyvásznon Morgan Freeman megformálásában, először A gyűjtő került a mozikba, majd pár évre rá A pók hálójában. A szerző nem vált meg a megfilmesítési jogoktól, azok a birtokában vannak és azt tervezi, hogy újraindítja a franchise-t.

Patterson létrehozta saját produkciós cégét és ezen keresztül kívánja megvalósítani a tervét,  a film egy eredettörténet lenne, azaz a nyomozó karrierjének korai éveire koncentrálna, láthatnánk miként deríti fel ki volt felesége gyilkosa.

Kerry Williamson már meg is írta a forgatókönyvet Pattersonnal, az alkotás producerei Lloyd Levin és Steve Bowen lesznek. Arról eddig nem esett szól, hogy vajon Morgan Freeman vissza fog-e térni, de szerintem nem láthatjuk majd, hiszen ide egy fiatalabb színész kell.

Címkék: remake reboot miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr941605051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2009.12.17. 18:50:21

Ha sötét hajat varázsolnak Freemannek akkor beleférhet! És kéne is hszen Alex Cross cska Ő lehet,én nagyon szerettem A Gyűjtőt,tök jó film volt! A pók hálójában egy picivel volt gyengébb csak! Jöhetne az újabb krimi-thriller:)

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2009.12.17. 23:33:45

A könyvek szerintem százszor jobbak voltak mint a maguk a filmek, de én is szerettem őket!
Kíváncsi leszek erre is.

nickdundee 2010.10.16. 02:45:45

szerintem a Gyüjtő egy elég szakavatatlan direktor kezébe került és eléggé közismert panelekből épitkezett maga a cselekmény is, ami nem tett jót a végső spoilernek, szerintem a második rész Tamahori rutinos rendezésében szórakoztatóbb volt.Amúgy Cross jr. játszhatná Chris Rock.Csak vicceltem.
süti beállítások módosítása