Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Barry Sonnenfeld animációs filmet készít

2009.12.17. 11:38 koimbra 1 komment

A DreamWorks Animation vásárolta meg A. Lee Martinez fantasy regényének a megfilmesítési jogait. a Gil's All Fright Diner középpontjában egy vámpír és egy vérfarkas áll, akik barátok lesznek és minden este egy étkezdénél találkoznak. Egyszer azonban a kajáldának gondjai akadnak, konkrétan zombitámadással kell számolnia a tulajnak, aki fel is kéri hőseinket, hogy segítsen neki. A vérfarkas és a vámpír  meg is teszi ezt, később pedig rájönnek, hogy nem csak ez az egyetlen természetfeletti furcsaság a környéken, ugyanis egy helyi páros régi isteneket akar megidézni, ha sikerül nekik, akkor az a világ végét jelentené.

A forgatókönyvet Ethan Reiff és Cyrus Voris fogja szállítani, a páros közreműködött a Kung Fu Pandánál is, szintén közük van a Robin Hood szkriptjéhez is.  Barry Sonnenfeld rendezheti a produkciót. Sonnenfeld korábban olyan műveket készített, mint az Addams Family, a Men in Black és a Halottnak a csók sorozat létrejöttében is szerepet vállalt. Sajnos a legutóbbi mozifilmje a Rumlis vakáció már nem sikerült valami jóra, szóval itt lenne az ideje, hogy végre ismét szórakoztató mozifilmet tegyen le az asztalra.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr71604161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2009.12.17. 16:33:46

Nemtom, nekem bejött a Rumlis vakáció :) Am nemtűnik vmi jónak a sztori, biztos ráfognak menni megint a 3D-zésre... -.-
süti beállítások módosítása