Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Singer rendezi a First Classt

2009.12.17. 17:23 koimbra 4 komment

Van néhány betervezett film a Foxnál, jön majd a Wolverine második része, a Deadpool, az X-Men 4, egy produkció Magnetoról és elvileg Kábel is fel fog majd tűnni a vásznakon. Ezen kívül az X-Men: First Class-hoz is hamarosan hozzákezdenek. Korábban Lauren Shuler Donner producer elárulta, hogy Bryan Singert szeretnék a franchise-hoz visszacsábítani (ő rendezte az első két X-Men filmet), a rábeszélés sikeres volt, ugyanis Singer fogja dirigálni az First Classt. Ezt maga Singer erősítette meg: "Épp tegnap írtam alá a szerződést, így én fogom rendezni az X-Men: First Class Origins filmet, ami szerintem elég klassz. Nagyon izgatott vagyok." - mondta Singer.

Még nem derült ki mely karakterek is lesznek láthatóak a filmben, rebesgették néhány hónapja, hogy Küklopsz, Angyal, Bestia, Jean Grey és Jégembert láthatjuk majd fiatalabb kiadásban, de egyelőre még nem tisztázott mely karakterek lesznek jelen. Tim Pocock, aki a Wolverine-ben Küklopszot alakította azt mondta, hogy 2010 elején indul a forgatás, ezt később Donner cáfolta és azt is hozzátette, hogy még egy színészt sem szerződtettek a filmre.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr511604902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gébence · http://soraim.blog.hu 2009.12.17. 19:16:32

Az X-Men 4-ről lehet tudni vmit? Sztori, szereplők?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.17. 19:31:10

@mi ez a zaj?: Semmit, csak azt, hogy be van tervezve.
De inkább már azzal jönnének elő, mint a csomó spin-offal

Tipca 2009.12.17. 19:57:15

A felsorolt csapat már csak azért sem stimmelhet, mert a filmes x-men világában teljesen más generációhoz tartozik az egyik fele, mint a másik. Mondjuk egy Küklopsz, Jean, Ciklon, Bestiát el tudnék képzelni (kár, hogy Árnyékot ellőtték, a képregényben ő a kedvencem :P), meg hozzá még pár újat (esetleg még jöhetne a botos fickó a Farkasból).
Az X-men 4-ből meg már sztem nem nagyon lesz semmi. Gyakorlatilag az egész szereplőgárdát kinyírták a hármasban. Mondjuk lehetne a fiatalabb generációra koncetrálni (Jégember, Kitty, Kolosszus, meg hozzácsapni pár újat), és Ciklon meg Rozsi már csak cameóznának. Meg nem tudom, hogy akkor most a proffal mi van, de Magnetóról már leszállhatnának kicsit, voltak más főellenek is a képregényben.
süti beállítások módosítása